از آنجایی که خاموشیهای اینترنتی همراه با سرکوب دولت، حملات نظامی و خشونت همراه است، آمادهسازی کنشگران، خبرنگاران و یا هر کسی که تحت تاثیر قطع یا سانسور آنلاین قرار میگیرد، بسیار ضروری است.
انجمن حمایتگری با راهاندازی آکادمی خاموشی اینترنت در پی این است که تمام اطلاعات مفیدی که افراد برای مقابله با قطعیهای اینترنت احتیاج دارند را به علاقهمندان منتقل کند و در نهایت تغییر مثبتی در این زمینه بوجود آورد.
مستندسازی نقض حقوق بشر در زمان خاموشی اینترنت
خاموشی و قطعی اینترنت همیشه برابر با نقض حقوق بشر است. ثبت نقض حقوق بشر که در زمان سرکوب مردم در حین قطع اینترنت صورت میگیرد، کاری بس دشوار است.
در تازهترین دوره انجمن حمایتگری که با همکاری موسسه Witness تهیه شده، نکات مفیدی را درباره مستند کردن موارد نقض حقوق بشر در زمانی قطعی اینترنت میآموزید. این دوره به شما تکنیکهایی را معرفی میکند تا مستندات شما قابل تایید و محافظت باشد و حتی در زمان قطعی اینترنت به دست دیگران برسند.
چکیده: این دوره به شما آموزش میدهد که چطور در زمان قطعی اینترنت موارد نقض حقوق بشر را به شکلی امن و موثر، مستند سازی کنید. این دوره که برای کنشگران مردمی تهیه شده است، توصیههایی کاربردی ارائه میدهد که برای افراد و یا سازمانهای کوچک با منابع محدود قابل استفاده باشد.
درباره دوره: حکومتهای اقتدارگرا با همدستی شرکتهای مخابراتی هر روز بیش از پیش به قطع کردن اینترنت به عنوان تاکتیکی برای سرکوب مردم خود روی میآورند و بدین صورت از بسیج شدن نیروهای مردمی و همینطور از مستندسازی و اشتراک گذاری اطلاعات مربوط به نقض حقوق بشر جلوگیری میکنند. تنها در بازه زمانی بین ژانویه تا مه ۲۰۲۱، ائتلاف #KeepItOn ، پنجاه مورد قطع کردن اینترنت را در سراسر جهان ثبت کرده است، که از این جمله میتوان به قطع کردنهای اینترنت در بزنگاههای تاریخی مانند انتخابات اوگاندا، کودتا در میانمار و بمباران نوار غزه اشاره کرد. نقض حقوق بشر و قطع اینترنت کاملا به هم مرتبط هستند، و اشکالات و موانع فنی که در هنگام قطعی اینترنت رخ میدهد، مستندسازی موارد نقض حقوق بشر را دشوارتر نیز میکند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر