خانم خادمی، هشتم بهمن ماه ۱۴۰۱ با قراروثیقه ۱۸۰ میلیون تومانی، پس از تحمل بیش از سه هفته حبس در زندان لاکان رشت، بهطور موقت آزاد شد.
این نوکیش، ۱۳ دی ماه یک هفته پس از بازداشت شوهرش،رهبر کلیسای خانگی در انزلی، و دو عضو دیگر کلیسا، به نامهای امیر و مسعود، در یک گردهمایی کریسمس در بندر انزلی، برای بازجویی به اداره اطلاعات این شهر احضار و در آن مکان بازداشت، و به زندان لاکان منتقل شد.
ماتیاس علی حقنژاد همچنان در زندان است ولی امیر و مسعود با قید وثیقه آزاد شدهاند.
این رهبر کلیسای خانگی، به دلیل فعالیت صلحآمیز دینی در حال تحمل شش سال حبس است ولی از اوایل تابستان سال گذشته به مرخصی فرستاده شده بود.
آناهیتا خادمی پیش از این نیز به دلیل باور دینی دستگیر شده بود. وی یکی از ۱۱ نوکیشی بود که بیش از یک دهه پیش به «ارتداد» متهم شده، ولی سپس تبریه شدند.
پیشتر علیرضا میرکمالی، حقوقدان و قاضی بازنشسته، گفته بود که دلیل اصلی حذف مجازات «ارتداد» از قوانین کشور، فشار بینالمللی بود.
با این وجود همچنان با استناد به اصل ۱۶۷ قانون اساسی، امکان صدور حکم اعدام بر این اساس وجود دارد. اصل ۱۶۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی به قضات این اختیار را میدهد که در صورت وجود خلأ در قانون، برای صدور حکم به منابع معتبر اسلامی یا فتواهای معتبر استناد کند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر