یوسف ندرخانی،نوکیش و رهبر کلیسای خانگی در رشت،که اخیراً از حبس آزاد شده، در نامهای که به دست «ماده ۱۸» رسیده، هم از ایمان و دوران زندانش میگوید، و هم از کسانی که در زمان حبس پشتیبانش بودند،تشکر کردهاست.
آقای ندرخانی،روز یکشنبه،پس از تحمل جهار سال و ده ماه حبس از زندان آزاد شد ولی حکم شلاق و تبعید این رهبر کلیسای خانگی همچنان پابرجاست.
این نوکیش که به دلیل باور دینی و فعالیت صلحآمیز عقیدتی و به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی از طریق ترویج مسیحیت صهیونیستی» در حال گذراندن محکومیت شش سال حبس بود، در نامه اش مینویسد «در مقام يك سرباز و خادم كوچك عيسي مسيح، هر آنچه را كه در طول ايام خدمت تجربه كرده و در سرزمين ام ايران متحمل شدهام، سهم كوچك خود از شراكت در زحمات و رنجهاي مسيح مي پندارم؛ بر حسب ايمان در رنج هاي او شريك مي شوم تا مطابق فرموده اش در شادي هاي او نيز شريك باشم.»
آقای ندرخانی و خانواده اش،مدت طولانی تحت فشار حکومتی به دلیل باور دینی بوده،میافزاید «امروز من بي نهايت خوشحالم، و شادي مي كنم. چرا كه بر حسب اطمينان به خدا باز هم تحقق وعده او را تجربه نمودم. او مرا از تحمل حبسي طولاني مدت نجات داد. چنانكه پيشتر نيز از حكم اعدام رهايی ام بخشيده بود.» این نوکیش ساکن رشت، در مجموع هشت سال و نیم در حبس گذرانده است.
این زندانی سابق عقیدتی همچنین از تمام کسانی که در زمان حبس به فکر وی بودهاند سپاسگزاری کرده و با استناد به عهد جدید،مینویسد «هم صدا با پولس و با اقتباس از او كه بارها به سبب اعلام پيغام انجيل متحمل رنجها و زحمات شديد و زندان شد، اعلام مي كنم كه خداوند كساني را كه از زنداني شدن ما عار نداشتند و ما را به خاطر آورده در رفع نيازهايمان كوشيدند و بواسطه دعاها در اين نبرد روحاني در كنار ما و با ما ايستادند و اينگونه باعث دلگرمي و شادي ما شدند تا ثابت قدم و استوار باشيم؛ مورد لطف و رحمت خود قرار دهد.»
پیشتر کارگروه مربوط به بازداشتهای خودسرانه سازمان ملل نیز بهمن ماه ۹۹، اعلام کرده بود که دولت ایران با زندانی کردن یوسف ندرخانی، تعهدات بینالمللی خود را در مورد حقوق بشر، نقض کردهاست.
حکومت ایران کلیساهای فارسی زبان را تعطیل کرده و با حمله به کلیساهای خانگی،نوکیشان را مورد اذیت و آزار قرار می دهد.
کمپین «کلیسا حق همه مسیحیان است» که با همت گروهی از نوکیشان آزار دیده و زندانی در ایران، و «سازمان ماده ۱۸» راهاندازی شده، از حکومت جمهوری اسلامی میخواهد تا به حق شهروندان مسیحی فارسیزبان برای داشتن محل عبادت احترام گذارد. دهها کلیسای ایرانی خارج از کشور از این کمپین پشتیبانی کردند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر